Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Valtaklikki

on 27.3.2016

Brysselissä Naton pommit

Nato, mossad ja cia ovat nyt Euroopan terrorismin takana – Nato-Turkin kanssa Turkki innokkaana verikoirana terroristeja aseistamassa ja muonittamassa diktatuurin rakentamisessa Naton ja Saudi-Israelin avulla.  
Kuten oli 1947-1985 jopa 15000 terrori-iskua Euroopassa CIA:n ja Naton ja myös jopa äärioikeistolaisen Vatikaanin suorittamina operaatio Gladio ja oikeistolaisen eliitin omistama laaja massamedia suuntasi syytökset kommunisteja ja vasemmistoa vastaan; kaikki lavastettua, myös baader-meinhof Baader oli CIA -mies. Aldo Moron tappanut ryhmä oli myös Naton palkkaama ja yllyttämä vaikka ”toimittajat” yhä puhuvat kommunistiryhmästä, tarkkaa tietoa operaation painotuksista ei ole, luultavasti ainakin yksi oli naton tai CIA:n mies. Italian hallitus on myöntänyt iskun Nato-Gladion iskuksi ja uudet tutkimukset ovat käynnissä.

Natoa ei lakkautettu vaikka terroritoiminta paljastui – massamedia suojasi oikeiston terrorivallan sensuurilla.

Kaikki toistuu uusilla nimikkeillä kylmänsodan ajalta.

Maailma,  Elias Krohn  
Pommi-iskuja, murhia, vallankaappauksia, kidutusta… Tällaista oli synkimmillään Naton koordinoimien salaisten armeijoiden toiminta kylmän sodan Länsi-Euroopassa. Niiden paljastuminen muistuttaa jatkuvasta tarpeesta suhtautua kriittisesti kulloinkin esiin nostettuihin viholliskuviin. Oletko ihmetellyt, miksi eliitti, joka suojautuu aidoilla ja turvamiehillä, vaatiikin nyt yht’äkkiä kumoamaan turvallisen valtion periaatteet ja avaamaan rajat sota-alueen palkkasotilaille?

Ei sinun tarvitse kuin hetki miettiä miksi eliitti tarvitsee kaaosta ja aseistaa myös isistä Syyrian öljykenttien valloittaamisessa – toteuttaakseen vaatimansa pankkiirien ja eliitin liittovaltion, demokratian tuhon.

Jokaisen täytyy muistaa että Hamas on Mossadin perustama ja tärkeä osatekijä/alkuvaihe isiksen idean synnyttämisessä

Keskiajalta on säilynyt kirjeitä, jossa aateliset pyytävät serkkujaan hyökkäämään jotta ruhtinas saa ulkoisen vihollisen kapinoivia talonpoikia vastaan.

Finnsanity


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

67 − = 62