Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Unesta herään

on 29.4.2016

Vappu on kuin loppuun kulutettu rappu, lappu otsassa ja juotu sima. Hima lämmin kotoinen ja ystävät läsnäolevat läheiset sekä vieraatkin. Rintintin kavereineen ja muut elukat, antautuvat naiset, kotimaiset herkut pöydän, löydän itseni hekumasta ilon ja riemun, sun sylistä lämpimästä. Tästä unesta herään, kerään vähäiset unelmat suuret, juuret itseni muistan, puistan päätäni takkuista ja luista kehoani. Tehoani ei kukaan kiistä, niistä nenääni punaista ja arkaa. Sarkaa kuljen yksin ja vaieten, sen joen vartta, josta oli mukana kartta, unohdetun maan. Saan loputa perille, jalat kuljettuna verille, hihat käärittynä kerille. Lysähdän maahan, tähän jäädä saahan.


One Response to “Unesta herään”

  1. Great illuminate 666 sanoo:

    Tervehdys SUURESTA ILLUMINATI-TILAUKSISTA Yhdysvaltoihin ja kaikkialle maailmaan. Tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI-MÄÄRÄYKSEN veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnellisuuden valon ilman kaikki verenuhrit. Ja vuosien mittaan meillä on maailman johtajia, miljoonia, miljardia, tiedemiestä, superähteä ja kaikkia elämän tekoja, olet tervetullut ympäri maailmaa rodun, uskonnon ja etnisyyden suhteen. TERVETULOA sinut KUMMALLA JA RIKKUALLA.
    Kirjoita ystävällisesti meille yksityisellä osoitteella: greatilluminate99@gmail.com

    Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

86 − 82 =