Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Teknologia

on 4.7.2016

Kautta historian yleensä, kun teknologia kehittyy ihmistä nopeammin, seurauksena on ongelmia ihmisnäkökulmasta. Jos teknologiaa kehitetään suurimmaksi osaksi sotaa, tappamista ja valvomista varten, niin ihminen ei ole tarpeeksi kypsä sitä käsittelemään. Näin on nytkin käynyt, koska tätä teknologiaa pystyttäisiin käyttämään ihmiskunnan hyväksi, eikä sitä vastaan… mitä jos käyttäisimme kaiken tämän teknologisen kehityksen tuottamaan puhdasta, edullista ja uusiutuvaa energiaa sekä tuottamaan ravintoa ihmiskunnalle tuhoamatta luontoa? Tätä viisautta ei haluta toteuttaa, koska silloin hallitsevan eliitin valta katoaisi, kuin tuhka tuuleen… ja kansat eläisivät vapaina, rauhan vallitessa.


One Response to “Teknologia”

  1. kurnimasu sanoo:

    Naulaa kantaan ja napakasti! Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =