Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Dr Steven Greer 2016

on 22.9.2016


3 Responses to “Dr Steven Greer 2016”

 1. Great Illuminati Brotherhood members sanoo:

  Ole rikas ikuisesti, ole turvallinen ja voimakas. Liity Illuminati-veljeyteen tänään rahaa ja voimaa saadaksesi rakkautta takaisin. Kirjoita minulle WhatsApp +1(518)617-1036 tai sähköpostitse illuminatistar6666@gmail.com. Rahapalkkiot ovat 100 000 000,00 dollaria, 10 000 dollaria kuukaudessa, upouusi auto ja talo missä tahansa maailman osassa annetaan kaikille uusille jäsenille. Sovellus on ilmainen. Elämä muuttuu vain 3 päivässä.

 2. GREAT ILLUMINATI ORDER sanoo:

  Tervehdys SUURESTA ILLUMINATI-TILAUKSISTA Yhdysvaltoihin ja kaikkialle maailmaan. Tämä on avoin tilaisuus liittyä ILLUMINATI-MÄÄRÄYKSEN veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnellisuuden valon ilman kaikki verenuhrit. Ja vuosien mittaan meillä on maailman johtajia, miljoonia, miljardia, tiedemiestä, superähteä ja kaikkia elämän tekoja, olet tervetullut ympäri maailmaa rodun, uskonnon ja etnisyyden suhteen. TERVETULOA sinut KUMMALLA JA RIKKUALLA.
  Kirjoita ystävällisesti meille yksityisellä osoitteella: greatilluminate99@gmail.com

  Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT.666

 3. GREAT ILLUMINATI ORDER sanoo:

  Terveisiä ILLUMINATIEN SUURESTA MÄÄRÄYKSESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauksia. Otamme tyytyväisinä vastaan kaikki uudet jäsenet ja kuukausittaiset edut liittyessään veljeskuntaan ja valitsemansa ja sijoitetun talon kanssa sijoitusten avulla. Täällä maailman johtajat, supertähdet, tiedemiehet valmistetaan tämän mahdollisuuden avulla sinulle olla kuuluisa teidän etnisyyden ja rodun suhteen.

  Huomaa: ota ystävällisesti yhteyttä yksityisellä sähköpostilla: greatilluminate99@gmail.com

  YHDYSVALLAN SUURI VALAISUVALEMA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

73 + = 83