Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Toimia toisin

on 23.9.2016

Silloin, kun opimme rakastamaan kaikkea ehdoitta, silloin nälänhätä, sodat, ihmisten raiskaamiset ja tappamiset, alistamiset ovat kaiken tarkoituksen täyttävää toimintaa. Ennen sille tasolle pääsyä meidän ehkä tulee henkilökohtaisesti kokea kaikki em. tapaukset ja kohtelut… jotta täysi ymmärrys elämän tarkoituksesta aukeaisi. Ehkä silloin ei ole olemassa oikeaa tai väärää… vain kokemus fyysisestä elämästä. Elämän olisi tarkoitus opettaa historiasta, todellinen historia on kuitenkin peitetty ihmisiltä. Kaikki informaatio on saatavilla nykyään, ja jos mielenkiintoa löytyisi tutkia asioita, niin se ihmiskunnan aikaisemmin kokema olisi ymmärrettävissä. Nyt olemme taas tilanteessa, jossa tämän planeetan asuttamat ihmiset ovat olleet monesti. Jokaisella planeetalla on tietyt resurssit, joita käytämme ja taasen olemme tulleet siihen pisteeseen, että niitä on käytetty hyväksi ajattelematta sitä, että ne voisivat loppua tai käytetty muuten väärin. Kuinka monta kertaa tämä planeetta ja ihmiskunta on toiminut siten, että jostain syystä elämä on mennyt aika vähäiseksi täällä ja vuosituhansien kehityksen jälkeen elämä on saatu uudestaan elvytettyä? Aika monesti… arkeologit ja tiedemiehet ovat löytäneet monia todisteita siitä, että luonnonmullistuksia sotien johdosta on tapahtunut ja hävittänyt miltei kaiken elämän. Se on nytkin edessä… emme oppineet edellisistä mitään, joten jatkamme samaa historiamme toistoa… kunnes ehkä jonakin hetkenä oivallamme voivamme toimia toisin. Siinä ei ole mitään pelättävää… vain opittavaa.


One Response to “Toimia toisin”

 1. GREAT ILLUMINATI ORDERiiiiii sanoo:

  Tervehdys valaistuksen suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja koko maailmalle. Tämä on avoin tilaisuus liittyä valaisevan veljeyteen, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja myös nähdä varallisuuden ja onnellisuuden valon. ilman veren uhrauksia. Maksamme myös 650 000 USD summaa toivottaaksemme kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeyteen ja valitsemansa ja sijoitetun talon sijoituksiin sekä tämän mahdollisuuden elämässä heidän kuuluisuutensa saamiseksi.

  UUDET JÄSENET, JOTKA LIITTYVÄT VAALIVALAISEKSI, OSALLISTUU EDUT.
  1. Käteispalkkio 650 000 USD USD.
  2. Uusi tyylikäs unelma-auto, jonka arvo on 150 000 USD
  3. Unelma talo, joka on ostettu valitsemastasi maasta.
  Kuukausi tapaamista maailman viiden parhaan kanssa.
  Johtajat ja 5 tärkeintä kuuluisuutta maailmassa. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen:
  greatilluminate99@gmail.com

  MERKINTÄ; tämä Illuminati-veljeys, johon voit liittyä mistä päin maailmaa tahansa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia, Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia, Singapore, Kanada,
  jne.

  Tervehdys TEMPLE valaisemaan Yhdysvaltoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 + = 31