Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Matriisista Vapautuminen

on 28.11.2016

Saul Von Bell, Suomalaisille lukijoille: Löysin juuri sopivan kuvan kirjoittamaani tekstiin (pätkä 21.12.12 julkaistavasta kirjastani Tietoisuuden Koko Kuva – Matriisista Vapautuminen):

”Ajatukset ovat energiaa ja siten todellisia asioita, joilla on äärimmäisen suuri voima takanaan. Ajatukset luovat todellisuutta ja kun ihminen ajattelee jotain, niin ajatuskuviot jäävät leijumaan kaikkeuden laajuiseen Energia-Matriisiin. Ajatuskuvioiden liike-energia muodostuu ihmisen niille antamasta päämäärästä / tavoitteesta / aikomuksesta (intention). Aika-avaruusjatkumossa ajatusten manifestoituminen todellisuudeksi vaatii kuitenkin aikaa, sekä oikeanlaisen energisen mahdollisuuden ilmaantumisen. Tätä kokonaisuutta voidaan nimittää mahdollisuusikkunaksi (window of opportunity). Kun oikeanlaiset olosuhteet ovat muodostuneet, niin kaikkeus järjestää tilaisuuden valita hyödyntääkö mahdollisuuden vai ei. Hyvin usein jotkin tänään koetut asiat ovat seurausta päiviä sitten muodostetuista ajatuksista. Toisin sanoen tänään koettu maailma on tulosta siitä, mitä olit ja ajattelit eilen.
Aika toimii kuten kitka, joka hidastaa energian liikettä ja sen ansiosta manifestaatiota on vielä mahdollista muuttaa. Tämä tapahtuu tietoisella asian käsittelyllä, johon ajatukset ovat liittyneet. Mikäli ilmaan heittää randomisti sellaisia sanoja ja lauseita, joita ”sylki sattuu suuhun tuomaan” ja ne sisältävät vielä voimakkaan tunnereaktion, niin silloin jotkin asiat voivat ilmaantua elämään täysin ”puun takaa”. Tällöin onkin tärkeää osata reagoida oikealla ja rakentavalla tavalla elämässä ilmeneviin asioihin. Yllättävät asiat tulee hyväksyä osana omaa todellisuutta, koska niistä voidaan oppia valtavasti. On hyvä pitää mielessä, että kaikkeus on kuin ääretön peili, joka heijastaa takaisin kaiken mitä sinne lähettää. Energia tuntee aina lähteensä ja palaa takaisin muodossa tai toisessa. Aivan kuin heittäisi bumerangin ilmaan ja vasta päivien kuluttua se palaisi takaisin. Olisikin hyvä kiinnittää huomiota omiin ajatuksiinsa ja niiden sisältämään energiaan, sillä ne voivat manifestoitua yllättävästi ja joskus jopa harvinaisen nopeasti todellisuudeksi.
Kun ymmärretään, että jokainen ajatus luo todellisuutta, niin silloin omaa yksilöllistä todellisuutta voidaan alkaa luomaan tietoisesti. Kun ajattelee positiivisia asioita ja käyttää apunaan affirmaatioita, niin todellisuus voidaan saada rakentumaan juuri sellaiseksi kuin itse haluaa. Kiitollisuus on merkittävä osa kokonaisuutta, sillä se on voimakasta positiivista energiaa. Yhtenä hyvänä keinona tietoiseen luomiseen on pitää kiitollisuuspäiväkirjaa, jonne kirjoitetaan jokaisena iltana ennen nukkumaanmenoa sellaiset asiat joista on kiitollinen. Tämä auttaa energisesti linjautumaan kohti niitä asioita, joita elämässä haluaa kokea.”

Ajatelkaamme positiivisesti…

Saul Von Bell/Fb-jako (2012)


One Response to “Matriisista Vapautuminen”

  1. magicman sanoo:

    Mielenkiintoista että Saul Von Bellin opetukset ovat aika synkassa Abraham Hicksin opetuksien kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =