Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Mikael Jungner kertoi Facebookissa fasistisen asenteensa suomalaisia kohtaan

on 12.12.2016

YLE:n entinen pääjohtaja sekä ent. kansanedustaja Mikael Jungner oli muutama vuorokausi sitten avautunut Facebook seinällään fasistisesta asenteestaan suomenkieltä sekä suomalaisia kohtaan.

Teksti ei jätä mitään epäselväksi tuosta suomenruotsalaisen eliitin arrogantista ja omahyväisestä asenteesta, jolla he pitävät itseään suomalaisten yläpuolella ja halveksuvat suomen kieltä.

Jungner oli kuitenkin myöhemmin poistanut tuon koko päivityksensä, koska oli sen ilmeisesti postannut hieman maistissa, jolloin tuo suomenruotsalainen ylpeys oli päässyt enemmän estotomaan tilaan. Mutta onneksi eräs bloggari onnistui saamaan siitä ruutukaappauksen ennen bittiavaruuteen menoa.

Vaikka suomalaisuutta edustava fennomania sekä ruotsalaisuutta ajava svekomania ovat jo jääneet historiaan, niin silti tässä maassa vaikuttaa edelleen pieni ja erittäin varakas suomenruotsalaisista koostuva eliitti.

Juuri näiden muutamien erittäin varakkaiden suomenruotsalaisten fasistisukujen ansiosta he ovat onnistuneet pilaamaan kaikkien suomenruotsalaisten maineen ja antaneet heistä kaikista juuri tuollaisen kuvan, kuinka kaikki heistä myös halveksisivat suomalaisia, suomen kieltä sekä pitäisivät suomalaisia alempiarvoisina.

Koska tuolloin satojavuosia sitten suomenruotsalaiset olivat herrakansa ja suomalaisille ei edes annettu täällä julksia palveluita kuin vain niille, jotka olivat oppineet puhumaan ruotsia.

Mutta nyt kun Suomi on jo suomalainen, niin on uskomatonta että edelleen tällainen vajaan 5,4 prosentin vähemmistö voi pakottaa enemmistön suomalaisia opiskelemaan mm. koulussa pakkoruotsia. Vaikka tätä pakkoruotsia ei täällä suomessa tarvita.

Suomenruotsalaisten on jopa helpompi päästä sisälle yliopistoihin, koska heillä on omat yksityiset varakkaat rahastot mm. Svenska kulturefondettia myöten. Lisäksi myös YLE:n budjetin ohjelmatuotannosta suomenruotsalaisiin ohjelmiin löytyy miljoonien suurempi budjetti, vaikka suomessa on kuitenki vain 5,4 prosenttia väestöstä, jotka puhuvat äidinkielenään suomenruotsia.

On silti totta, että kaikki tällainen suomenruotsalaisuutta ja suomalaisuutta erotteleva elitismi hajottaa suomen kansan välistä kuilua rikkaiden ja köyhien välillä.

Mikäli vaan Suomi onnistuu vielä tulevilla sukupolvilla kasvamaan pois näistä arroganteista suomenruotsalaisista, jotka halveksuvat suomalaia sekä suomen kieltä. Niin vasta sen jälkeen voimme myös poistaa pakkoruotsin kouluista, eikä tämän maan kansalaisten tarvitse enää alistua tämän pienen rikkaan suomenruotsalaisen eliitin pakkovallalle.

Historian salattu fakta kun on, että 1918 sisällissota, jolloin Suomi yritettiin liittää Saksan keisarikuntaan, niin tämä oli juurikin tämän rikkaan suomenruotsalaisen eliitin aikaansaannosta. Sillä tässä suomen vapaussodassa taistelleet saksan jäääkärit olivat tämän suomenruotsalaisten rikkaiden fasistisukujen oma yksityisarmeija, jolla he yrittivät estää suomen itsenäisyyden. Mutta kävikin lopulta niin, että suomesta tulikin itsenäinen valtio. Niin tämä otti näitä suomenruotsalaisia elitistejä kovasti pattiin.

Eli tästä syystä nämä Jungnerin kaltaiset rikkaat suomenruotsalaiset halveksuvat suomalaisia, suomen kieltä sekä pitävät itseään ylempiarvoisina.

He halveksuvat mm. suomen kansalaisten älykkyyttä ja pitävät suomalaisia tyhminä. Mutta ovat sen myös aikaansaaneet historian saatossa, koska tuolloin satoja vuosia sitten, kun suomenruotsalaiset olivat herrakansaa ja suomalaiset alistetussa asemassa. Niin edelleen tilastojen valossa suomenruotsalaisilla on myös paremmat työllistymismahdollisuutet, koska heillä on keskenään eliitin pieni piiri pyörii verkosto, jota he vielä leikkisästi Ankkalammeksi kutsuvat.

Mutta ei tämä silti tarkoita sitä, että kaikki suomenruotsalaiset olisivat tällaisia Mikael Jungnerin kaltaisia omahyväisiä ja arrogantteja elitistejä, jotka halveksuvat suomalaista kulttuuria sekä kieltä.

Suomenkieli kun on Euroopan vanhin kieli, joka on täysin alkuperäiskieli. Kun taas Ruotsi on jo kolmikanta kieli, joka pohjautuu muista kielistä.

Suomi kun on vielä vanha kuningaskunta, jonka Ruotsin kuningasvalta hävitti historiankirjoista pois polttamalla Kuusiston linnan muutamia satoja vuosia sitten. Joten tämäkin kuvasti tuota aikaa, jolloin Ruotsin kuningaskunta teki kaikkensa hävittääkseen sen perimätiedon, jolla suomalaiset olisivat tienneet oman muinaishistoriansa.

Sillä mikäli suomalaiset tietäisivät sen, että me olemme Euroopan vanhin kuningaskunta aina Kajaanin kuninkaista myöten, eivätkä nämä jutut ole mitään satuja.

Joten kaiken tämän tuhotun ja suomalaisilta salatun perimätiedon kirstunvartijana toimii sitten Suomen museovirasto, jota ylläpidetään suomenruotsalaisten rikkaiden fasistisukujen säätiöillä. Miksiköhän ? 

He yrittävät tehdä kaikkensa, jottei suomalaiset saisi tietää totuutta heidän salatusta kuningaskunnasta ja siitä, että tämä suomen kieli sekä kulttuuri on myös Euroopan vanhin kulttuuri. Siitä pitäisi jokaisen suomalaisen olla positiivisella tavalla ylpeitä, mutta suomenruotsalainen eliitti yrittää tehdä kaikkensa, jottei nämä salatut tiedot nousisi milloinkaan julki.

Tämän vuoksi nämä suomenruotsalaiset fasistit halveksuvat suomen kieltä sekä kulttuuria ja korottavat itsensä suomalaisten yläpuolelle, koska ovat tätä vanhaa herrarotua.

Olihan myös Ruotsissa harjoitettu vielä 70-luvulla natsi-germaanista rotuoppia, jossa myös suomalaiset katsottiin kuuluvan alempirotuisiin mongoloideihin. 

Tämän vuoksi myös suomenruotsalainen eliitti on innolla hävittämässä suomen kulttuuri-identiteettia tuomalla tänne pakolaisia, joille vielä haluavat pakottaa opettelemaan ruotsia, jotta saisivat tällä haalittua RKP:lle uusia jäseniä.

Myös tämä suomenruotsalainen rikas eliitti ei siedä sitä, että tätä heidän arroganttia ja ylimielistä asennettaan suomalaisia kohtaan tuodaan julki.

Ylpeys kun on perisynti siinä missä ahneuskin tai kateus, niin nämä rikkaat suomenruotsalaiset pitävät itseään edelleen herrakansana, jotka ovat suomalaisten yläpuolella. Vaikka heitä onkin suomessa vain muutaman prosentin vähemmistö.

Tästä syystä ei ole yhtään ihme, että miksi YLE:n kohutoimittaja Jessika Aro sai vielä Herlinien miljardöörisuvulta 35 000 euron apurahan tulevaa kirjaansa varten, jossa Aro vainoaa poliittisesti suomen toisinajattelijoita ja solvaa heitä mm. Venäjän hallinnolle työskenteleviksi trolleiksi.  

Mutta onhan se selvää, että jos näillä fasisti-suvuilla on rahaa niin paljon käytettävissä, ettei sillä enää yksikään suvun jäsen taivu edes paskalle. Niin kyllä se sitä miljardööri varantoaan alkavat käyttää ennenpitkää suomalaisen kulttuuri-identiteetin heikentämiseen mm. monikulttuurisuuden 2020 ohjelman kaltaisten hankkeiden johdolla.

Muualla Euroopassa tätä monikulttuurista hanketta johdetaan lukuisten kasaarijuutalaisten miljardöörisukujen kautta, joita ovat mm. Rothschild, Rockefeller, Schiff,  Warburg, Solomon, Morgan, DuPont, Lazard jne. 

He ovat tällä Euroopan uudelleenasuttamis ja monikulttuurihankkeellaan tuhoamassa Euroopan valkoista rotua, jonka he katsovat olevan uhaksi heidän ajamalleen uuden maailmanjärjestyksen kehitykselle, jossa kaikki isänmaallisuus nähdään uhaksi tälle monikulttuuriselle NWO / NEW WORLD ORDER kehitykselle.

Itse monikulttuurisuudessa itsessään ei ole mitään vikaa, mikäli kaikki väestöryhmät sopeutuisivat mm. tänne Eurooppaan. Mutta kun asia on niin, että sen avulla tuhotaan Eurooppalainen kansallisidentiteetti, rotu sekä väestö.

Koska sionisti-eliitin tarkoitus on saada luotua uusi ja tyhmempi rotu, jota olisi näiden sionistien helpompi hallita.

Ja kaikkia näitä ihmisiä, jotka eivät tiedä tästä pelistä mitään he kutsuvat alentavasti gojimeiksi, eli mieleltään sekä älykkyydeltään tyhmiksi lampaiksi.

Lähteet: https://filologogrammata.blogspot.fi/2016/12/mikael-jungnerin-facebook-paivityksesta.html

Teemu Vehkala/Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä blog


One Response to “Mikael Jungner kertoi Facebookissa fasistisen asenteensa suomalaisia kohtaan”

  1. kkk sanoo:

    Jungnerhan vihaa suomenruotsalaisia, ota selvää faktoista ! Kenties sitten suomalaisia myöskin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 37 = 44