Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

MOSUL – MITÄ SUOMALAINEN VALTAMEDIA EI KERRO

on 15.12.2016

Nyt, kun kaikki jo tietävät YLEn sisäisistä ongelmista liittyen toimittajien painostamiseen, sensuuriin ja YLEn tekemään propagandaan, lienee paikallaan kertoa siitäkin mistä YLE propagandassaan vaikenee lähes tyystin. YLE ei tietenkään ole yksin asialla, sillä MTV3n uutiset ja muu kotimainen valtamedia ovat nekin tiukasti propagandarintamassa huutamassa kuinka kauhea Assad ja ilkeät ryssät kehtaavat sotia homoja joukkomurhaavia, naisia ja lapsia raiskaavia päänkatkojia vastaan Syyriassa.

Se, mistä suomalainen valtamedia yksissä tuumin vaikenee, on tietenkin Mosul, tarkemmin sanottuna se, mitä siellä todella tapahtuu. Suomalainen valtamedia ei kerro tietenkään, että Yhdysvaltain erikoisjoukot läntisten liittolaistensa kanssa ovat olleet jo vuosia sotimassa Syyriassa, ISISin ja Al Qaidan tukena alunperin ja osittain edelleen, mutta Mosulista ollaan hiiren hiljaa ja syystäkin. Tilanne on siellä paljon pahempi kuin Aleppossa. Nato-maiden erikoisjoukot olivat Syyriassa jo vuonna 2012, eikä suomalainen luotettava valtamedia siitä kauheasti huudellut silloinkaan, kuten ei siitäkään, että presidentti Obama kertoi syksyllä 2015 Valkoisen talon tiedotustilaisuudessa lisäävänsä ja nopeuttavansa ase- ja koulutusapua ISILille eli ISISIlle.

https://www.theguardian.com/uk-news/2016/aug/09/pictures-appear-to-show-british-special-forces-on-syrian-front-line

http://www.bbc.com/news/uk-37015915

http://edition.cnn.com/2016/10/31/politics/us-special-forces-syria-iraq/

https://en.wikipedia.org/wiki/May_2015_U.S._special_forces_raid_in_Syria

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-usa-syria-idUSKCN0XL0ZE

http://www.cbsnews.com/news/us-troops-special-operations-forces-obama-syria-isis/

NATO Special Forces in Syria now Official.

Sen jälkeen kun hyökkäys Mosuliin alkoi, tuhannet siviilit ovat saaneet surmansa. Se ei ole saanut ketään suomalaista poliitikkoa inisemään, eikä yksikään kirkon  suurkaani ole ehdotellut mitään kellon soittoja Mosulin tuhansille siviiliuhreille. Valtamedia ei ole vuodattanut edes krokotiilin kyyneliään tuhansille naisille, lapsille ja siviileille, jotka ovat kuolleet viimeviikkojen aikana – Mosulissa. Tuhansia irakilaissotilaita on myös kaatunut marraskuussa alkaneen hyökkäyksen aikana.

Mosul latest death toll figures reveal A THOUSAND civilians have been killed in just a month as allied troops struggle to breach ISIS-held city

http://edition.cnn.com/2016/12/02/middleeast/iraq-mosul-battle-isis/

http://www.middleeasteye.net/news/iraq-suffers-thousands-killed-first-month-mosul-assault-139276442

https://www.theguardian.com/world/2016/nov/01/mosul-family-killed-us-airstrike-iraq

Mosulissa on satoja tuhansia siviileitä. Aluetta pommitetaan koko ajan rajusti, Paljon rajummin kuin Itä-Aleppoa on kertaakaan pommitettu. Kun aluetta, kaupunkia, jossa on satoja tuhansia siviileitä, pommitetaan kahdeksan minuutin välein, on kohtalaisen varmaa, että niin sanottuja sivullisia uhreja tulee melkoinen määrä. Se ei kuitenkaan valtamedian toimittajia harmita laisinkaan. Yksikään YLEn uutis- tai ajankohtaistoimituksen kansakunnan kynttilä ei pahoittele tuhansien mosulilaisten kuolemalla, koska hei, siellä eivät ryssät pommita ketään. Amerikkalaisten pommitukset ovat niitä parempia pommituksia.

http://www.military.com/daily-news/2016/11/05/intense-us-bombing-in-mosul-meant-strike-every-8-minutes.html

http://www.washingtontimes.com/news/2016/nov/8/us-bombed-mosul-terrorists-every-8-minutes-for-3-d/

https://www.washingtonpost.com/world/in-mosul-campaign-reported-civilian-deaths-in-us-strikes-climb/2016/11/25/e4ca84e0-b33b-11e6-bc2d-19b3d759cfe7_story.html?utm_term=.07ea4a381484

http://www.commondreams.org/news/2016/11/01/no-help-civilians-trapped-mosul-deaths-us-led-bombing-reported

Ei se suomalainen luotettava valtamedia kauhesti huutele siitäkään, että Yhdysvallat johtaa Mosulin operaatiota ja että sillä on tuhansia sotilaita mukana taistelussa. Luotettavan valtamedian virallisen version mukaanhan Irakin armeija parin kurdin kanssa vapauttaa Mosulia terroristeista, joita USA aseisti ja koulutti vain jokunen aika sitten, kuten presidentti Obaman lausunnostakin kuulemme.

http://edition.cnn.com/2016/10/26/middleeast/iraq-mosul-coalition-airbase-damon/

http://www.military.com/daily-news/2016/10/17/us-troops-in-harms-way-as-battle-for-mosul-begins.html

http://www.military.com/daily-news/2016/10/18/100-us-troops-move-forward-mosul-attack-force.html

http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-iraq-usa-idUSKCN11Y1G8

Number of U.S. Troops in Iraq Keeps Creeping Upward

Luotettava suomalainen valtamedia on ollut hiiren hiljaa siitäkin, että Mosulin pommituksiin osallistuvat myös ranskalaiset ja britit, ja että itse taistelussa on mukana myös ranskalaisia sotilaita.

https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Mosul_(2016)

Tietenkin on hiljaa, koska suomalainen luotettava valtamedia ei tuota uutisia tai tietoa, vaan propagandaa, jonka tarkoituksena on vaikuttaa suoraan suomalaisiin, niihin jotka vielä uskovat kotimaisen median puolueettomuuteen ja riippumattomuuteen. Sille kohdeyleisölle voi vielä valehdella päin naamaa ja kertoa puolitotuuksia, jättää asioita kertomatta, ja esiintyä ”luotettavana valtamediana”, joka uutisoi vain faktoja, vaikka suoltaakin lähes tauotonta propagandaa maailman ja kotimaan todellisuudesta.

Onneksi muuri alkaa murtua ja toimittajat alkavat saada tarpeekseen propagandatorvina pyörimisestään. Ehkä jonakin päivänä valtamedia ryhdistäytyy. Ei kuitenkaan lähiaikoina, ei niin kauan, kun moni toimittaja tekee niin mielellään propagandaa  ja turvaa siten työpaikkansa.

Ehkä Mosulinkin siviilit saavat valtamedian propagandistin edes rykäisemään, Joskus.

En kuitenkaan pidättele hengitystäni. Eihän tämäkään koskaan ollut uutinen luotettavassa valtamediassa. https://www.youtube.com/watch?v=p2NkjNvwuaU

Sami Parkkonen/Sanden blogi


One Response to “MOSUL – MITÄ SUOMALAINEN VALTAMEDIA EI KERRO”

  1. Hobo77 sanoo:

    Hyvä, kun jaksat kirjottaa asiaa! Ei ne perkeleet (valtamedia) uskalla eikä tahdo kritisoida muita kuin määrättyjä asioita. Valtamediat vahvistavat vaan toisiaan ja yleistä konsensusta, kun ei tosiasiat paljon kiinnosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

66 − = 60