Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Ulkoistettu moraali

on 1.2.2017

Lait ovat korvanneet ihmisten henkilökohtaisen moraalin eli kaikki on sallittua, mitä laeissa ei ole kielletty. Tämä on johtanut siihen, että tuijotetaan kirjoitettua lakia ja toimitaan sen mukaan, mitä ne sallivat. Unohdetaan inhimillisyys ja oma vastuu tekemisistään, joka olisi se luonnollinen tapa toimia. Ihmiset ovat ulkoistaneet jopa oman ajattelunsa ja mielikuvituksensa heidän tehtäväkseen, jotka johtavat yhteiskuntia ja tarjoavat niitä ainoita ”oikeita” malleja ja mahdollisuuksia. Tuloksen tästä toiminnasta näkevät he, ketkä kykenevät sen näkemään, muut pitävät nykyistä toimintaa ihan normaalina. Tuloksena on robottimaisesti toimiva yhteiskunta vailla ymmärrystä, joka pakottaa suurimman osan yhä vain pienempään mielen vankilaan, vailla omaa tahtoa ja mahdollisuutta vapautua sieltä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

45 + = 46