Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Sinisilmäisyyden hintalappu

on 2.2.2017

Arvoisa lukijani. Toivoisin sinun ymmärtävän, kuinka sinua on petetty jo hyvin pitkään tietämättäsi.  Käytännössä olet putsattu ja petetty kirjaimellisesti lähes jokaisella elämän osa-alueella. Sitä Suomea, jossa luulit eläväsi, ei yksinkertaisesti enää ole olemassa. Se on vain illuusio, harhakuva tai ehkä vain unelma mielessäsi.

Olet uskonut luottavaisesti ja sinisilmäisesti vuosia johtajiisi ja siihen, että he tekevät  Suomen, sinun ja läheistesi kannalta vilpittömästi hyviä ratkaisuja. Valitettavasti olet ollut täysin tietämätön, muutenhan tämä ei näin kauan olisi voinut jatkua. Siis on heräämisen aika.

Politiikka voi olla mielestäsi tylsää, mutta  pyydän sinua hetken miettimään muutamia alla olevia asioita, jotka ovat olleet meidän poliittisen eliittimme tahto. Pyydän siis arvioimaan, ovatko nämä asiat olleet mielestäsi meille jokaiselle kansalaiselle hyviä vai huonoja ratkaisuja hyvinvointivaltiomme Suomen suojelemiseksi.  Luettuasi nämä voit tehdä omat johtopäätöksesi.

 

1.) Suomi luovutti täysin itsemääräämisoikeutensa Euroopan unionille laukaustakaan ampumatta. Annoimme käytännössä koko hallintavaltamme pois. Unionin laki on oman maamme lakien yläpuolella.  Tästä luopumisesta saamme bonuksena maksaa huikeita summia tälle unionille, josta kaikessa hiljaisuudessa pyritään tekemään liittovaltiota.

 

2.) Suomi on ollut tukemassa ja takaamassa ulkomaisia pankkeja kymmenillä miljardeilla euroilla, jotka realisoituvat meille erittäin todennäköisesti kaikki maksettavaksi täysimääräisenä.  Tämä toiminta perusteltiin kansalaisille niin, että jotain vakuuksia olisi olemassa ja että me tienaisimme tällä. http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2013/05/29/epaily-vahvistuu-kreikka-vakuudet-yhta-tyhjan-kanssa/20137544/12

 

3.) Suomi on järjestelmällisesti ajanut omia puolustusvoimiaan alas ja tehnyt NATO:n kanssa niin kutsutun isäntamaasopimuksen, jossa Suomen puolustusvoimat ja Suomi luovutetaan vieraan hallinnon alle. http://www.ipu-satakunta.net/natotus-eli-mou-sopimus

 

4.) Viime vuoden lopulla valtioneuvosto muutti Suomen huoltovarmuuden tavoitteita.  Polttoöljyn ja leipäviljan varmuusvarastoa päätettiin pienentää niin, että se riittäisi enää puolen vuoden tarpeisiin. http://www.ilkka.fi/mielipide/p%C3%A4%C3%A4kirjoitus/varmuusvarastojen-puolittamista-olisi-viisasta-harkita-viela-kertaalleen-1.1667140

 

5.) Valtiollemme on pumpattu ulkomaista velkaa jo kohta huikeat 100 miljardia euroa. Tämä summa tarkoittaa jo 17 000 euron velkamäärää jokaista kansalaista kohden vauvasta vaariin.  Ymmärtääkseni osaisimme tehdä rahaa myös aivan itse.

 

6.) Maa-alastamme on lahjoitettu tavalla tai toisella monikansalliselle kaivosteollisuudelle 10 % eli noin Belgian kokoinen maa-alue.

 

7.) Maaomaisuuttamme, yhtiöitämme, metsiämme ja kaikkea omistaamme on myyty pilkkahintaan ulkomaisille monikansallisille jättiläisille. http://karirosenlof.puheenvuoro.uusisuomi.fi/178374-suomalainen-tiesitko-etta-sinut-on-ryostetty

 

8.) Terveyspalvelujamme tuottavat tahot vievät veroeuromme laillisesti veroparatiiseihin.  Täysin päättäjiemme suosituksella. http://www.hs.fi/talous/a1382938345181

 

9.) Vanhukset makaavat aliravittuina vanhainkodeissa märissä vaipoissaan sidottuina peteihin ja teljettyinä lukkojen taakse ulkoilmaa näkemättä. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/70748-vanhustenhoidon-hirvea-tila-sidotaan-petiin-teljetaan-lukkojen-taakse

 

10.) Suomessa harjoittavat huippuperintäbisnestä  yksityiset toimistot kuten Aktiv Kapital, Lindorff ja Intrum Justitia, jotka myös vievät hulppeat rahansa veroparatiiseihin ja orjuuttavat kansaamme. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012100416084939_uu.shtml

 

11.) Hallitsijasi ovat suunnitellet kaikessa hiljaisuudessa pohjavesiemme myymistä. http://www.adressit.com/oikeuspohjaveteen

 

12.) Politikkomme ovat mukana Venäjän pakotteissa, mistä kansana saamme kärsiä. Lisäksi ministerimme ei edes suostu keskustelemaan naapurimaamme kollegojen kanssa.  Tässäkin Suomelle osuu suurimman häviäjän rooli, vaikka maataloutta ja yrityksiä luvattiin tukea. http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/eu-kirist%C3%A4%C3%A4-ven%C3%A4j%C3%A4-pakotteita-ja-lupaa-tukea-maataloudelle-1.69162

 

13.) Ulkomaiset työntekijät tekevät puolestamme työt ja vievät kaupan päälle huikeat summat tukia mukanaan esimerkiksi lapsilisän muodossa. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288652013062.html

 

14.) Energia-asiamme on päätetty niin, että yli 70 %:a käyttämästämme energiasta tuodaan ulkomailta, vaikka itse lukeudumme maailman energiarikkaimpiin maihin. Hintalappu tällä päätöksellä on noin 8,7 miljardia vuodessa. Voisimme työllistää kymmeniä tuhansia ihmisiä tuottamalla itse enemmän energiaa.

 

15.) Valtion yhtiöissä irtisanotaan jatkuvasti, vaikka johtajat nauttivat miljoonabonuksia ja -palkkioita. http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288531656514.html

 

16.) Käytännössä kaikesta leikataan. Ihmisiä irtisanotaan, veroja korotetaan, tiet rapistuvat, kouluja lakkautetaan. Valtiosta on tullut kuin molokin kita, johon uppoaa jatkuvasti enenevissä määrin rahaa, mutta vastineeksi emme saa kuin huonompia palveluja.

 

17.) Eläkeläiset vaikertelevat hyvin pienellä eläkkeellään, kun samanaikaisesti eläkeyhtiöiden johtajat nauttivat satojen tuhansien  jättipalkkioistaan sekä -bonuksistaan. http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/hs-elakeyhtioiden-johtajien-lisabonukset-maksuun/638586/

 

18.) Erilaiset hallitsijoidemme säädökset, maksut, valvonta, lait , direktiivit ja pykälät hankaloittavat arkista elämääsi joka päivä. Asioit sitten missä tahansa tai teit mitä tahansa. Velvoitteet haastavat sinua  -olitpa sitten maanviljelijä,  ravintoloitsija, keittäjä, timpuri, virkamies,  rakennusalan yrittäjä, parturikampaaja tai työtön työnhakija.

 

Listaa voisi kirjoittaa huomattavasti pidempäänkin, mutta tämä jo kaiketi todistaa sen, että asioistamme päättävät henkilöt eivät ole olleet puolellamme vaan meitä peruskansalaisia vastaan. Hallituksia on vaihtunut, mutta politiikka ei ole muuttunut ja tämä kaikki jatkuu todellakin niin kauan kuin annamme sen itse jatkua. Valta täytyy saada takaisin Suomea ja isänmaata aidosti kunnioittaville ja rakastaville johtajille ja kansalle. Itsemäärämisoikeus on saatava täydellisesti takaisin. Muuta tietä maamme nousuun ei yksinkertaisesti ole.

 

Suomalaiset ja media näyttivät valtavan voimansa homoäänestyksessä. Olisiko nyt aika näyttää voima myös näiden muidenkin asioiden hoitamisessa ja rummuttaa niitä yhtä voimallisesti?

Kari Rosenlöf/US blog


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 2 =