Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Valtiopäivien jumalanpalvelus – Vallan rituaali

on 2.2.2017

Valtiopäivien avajaiset. Vallan avajaiset. Valtiopäivien jumalanpalvelus?

Uskonnollinen vallan rituaali julistaa

a) valtion hyväksymää alistumisen uskontoa YKSILÖILLE, kun taas amssoille hierarkian olemassaolon korostamista ”kumoamattomana” suggestiona (valtio=kirkko, valtio vaatii oman eliittiä/hierarkiaa ”muuttumattomasti” tukevan kirkon kirkkolaissa)

b) Kuinka eliitti on yhteistyössä jumalan kanssa ja omistaa Totuuden tyytyväisenä eikä muuta omia valheitaan kaikessa tyytyväisyydessään – kirkko esittää vaatimuksia vain tavallsiille kansalaisille ja tuomitsee harhautuksena mm homoja ja hippejä ja psykedeelejä

c) Kuinka eliitin valta ja salaliitot ovat Jumalan siunaamia – vallankäyttäjät erittäin tyytyväisinä itseensä kirkon eturivissä kuten aateliset omistivat kirkon eturivit alunperin joka jumalanpalveluksessa!

d) Kuinka kirkko armeijan kanssa toimii yhdessä kansan alistamiseksi psykologisesti alistumisen tuotteissa kansalle ja syyllistämiseksi niin ettei eliitti ole syyllinen mihinkään vaan uskonto korostaa kansan/”yksilön” rittämättömyyttä ja yksilön syntiä kaiken syynä ilman eliitin syyllisyyttä josta taas Jeeshua puhui ilkeästi.

Valtionkirkko on tärkeä voima suojelemassa korruptiota. Kansalaiset seuraavat vain hölmistyneenä sivusta virkamiesten loputonta korruptiotoimintaa ja Talvivaaran valtavaa tuhoa sen tuloksena koska he uskovat että virkamiehet ovat kirkon siunaamia koska ne ovat kirkon ja piispojen  siunaamia. (Protestantismissa ei mitään piispoja pitäisi olla, kaikki on roomalais-katolisuutta ev-lut kirkossa, aivan kaikki valtauskonnon toiminnasa).

Suomessa on paljon valehumanisteja elitismin ja korrpution ajajina ja tunnistat valehumanistin hyvin yksinkertaisesti: valehumanisti auttaa uskonnollisia johtajia pitämään valtaansa eliitin yleisen hegemonian hyväksi. Hyvin yksinkertaista.

Voit lukea kuinka Vatikaani on käsikirjoitetusti 100% osa eliitin vallan instituutio sotaa ja alistamista varten – seuraa tämän blogin tag Vatikaani 

Ev-lut valtionkirkko teki natsien kanssa kirjallisen sopimuksen eikä ole sitä julkisesti vielä katunut. Ev-lut valtionkirkko oli ahkerasti mukana oikeistolaisten suorittamissa joukkomurhissa 1918-1920, papit läsnä aseilla tehdyissä joukkomurhissa. Kirkkko on myös mukana vaatimassa että joukkohautoja ei avata ja tutkita – kun Suomi on ainoa Euroopan maa, joka ei ole avannut fasistien murhaoperaatioiden joukkohautoja. ”Virallinen luku” on 30000 murhattua mutta keskitysleirien myrkytykset ovat luultavasti nostaneet luvun 70000 murhatun lukuihin.
 
Kaiken tämän Suomen valtionkirkonkin toimintatapojen takia protestantit julistivat Vatikaanin ajattelevien ihmisten viholliseksi.

Ev.lut valtionkirkko ei toteuta edes yhtäkään protestanttista ajattelevan yksityisen uskonnon osaa, ei yhtäkään. Vatikaanin vallankirkkoa matkitaan ja toteutetaan ahneesti eliitin vallan paisuttamiseksi. Valtionkirkon tilit ja sijoitukset ovat salaisia – suuret seurakunnat ovat myöntäneet että ne sijoittavat pörssissä aseosakkeisiin, jopa ydinaseiden osakkeisiin yhä.

Perustuslain mukaan Suomessa on uskonnonvapaus mutta 2016 eduskunta hyväksyi uuden 100 miljoonan pakkoveron tulot ev-lut valtionkirkolle hallituksen vaatimana – veron yksityisille veronmaksajille ja ateisteille ilman mitään julkista keskustelua kirkon eduksi. Pakkouskontoa veron muodossa.

https://finnsanity.blogspot.fi/2017/02/valtiopaivien-jumalanpalvelus-vallan.html

Arhi Kuittinen/Finnsanity blog


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 1 =