Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Schumannin resonanssi noussut 36+ Kriittiset massat heräämässä

on 5.2.2017

Schumannin resonanssi on vahvistunut peräti 36+ 

Tämä on todella suuri muutos, koska vielä vuonna 2014 se oli vielä 7,83 taajuudella, joka on 15-25 mittaluokassa.

Schumannin resonanssi on maasta mitattu taajuus/elektromagneettinen resonanssi, joka määrittää tämän koko planeetan henkisen kehityksen asteisuuden, joka voidaan suoraan mitata sieltä.

Nyt tämä planeetta on kokemassa jotain sellaista, jonka vuoksi tänne hyvin kauan aikaa sitten näitä ulkopaikkakuntalaisia inkarnoitui.

Monet heistä halusi tänne tulla kuin aitiopaikoilta seuraamaan tätä muutosta, kun tämän raskaan planeetan energiat muuntautuvat kohti valoa.

Tämä planeetta on ollut pitkään mm. langenneen henkiolento Luciferin kynsissä, koska se on ollut tämän planeetan dualistisen kehityskulun kannalta väistämätöntä. Mutta valon polku on ollut myös yhtä valittavissa, kuin negatiivinen polku ja kumpikaan näistä kehitysteistä ei ole väärä, koska dualismin jälkeen ei ole enää väärää tai oikeaa.

Nämä tällä hetkellä tapahtuvat energia sekä aikalinjojen muutokset muuntavat kolmiulotteisen maan energioita neljänteen ulottuvuuteen, joka näkyy myös materian pimeiden voimien energian muuntumisena.

Monet myös näinä aikoina heränneet ihmiset ovat nyt huomanneet sen, että tämän aiemman negatiivisen polun lisäksi on myös olemassa valon polku, jossa negatiiviset elintavat sekä ajatuksetkin voi jättää pois, jolloin tilalle tulee positiiviset elämää rakentavat sekä oikealla tavalla ohjaavat kuviot.

Tällainen elämänmuutos johtaa valon puolen hommiin, joita ovat mm. meditointi, energiahoitotyö sekä muut tämän osaston valinnat, jotka ovat hyvin tärkeitä koko tämän planeetan valoverkoston kannalta, koska tämä valon verkosto pidetään yllä juuri näiden valotyöntekijöiden kautta. 

Valon verkostoa myös työstetään muidenkin ulotuuvuuksien tasoilta, joihin kuuluvat myös Valon Galaktisen Liiton puolen työntekijät. He putsaavat myös tämän planeetan energiakenttiä.

Tämä schumannin resonanssin nousu on hyvin voimakas turboahdin, joka on jo herättänyt tämän kriittisen massan, jonka johdosta nyt nämä valtaeliitin luomat valheet alkavat paljastumaan koko suuremmalle yleisölle. 

Euroopan Keskuspankki saa tässä tulevassa synninpäästössä vielä sellaisen palautteenantotilaisuuden, että nämä EU-maiden kassoista ryöstäneet miljardöörit viedään vielä aina sotaoikeuteen, kun sen aika tulee. Sillä tämä eurojen kuppaaminen suomalaisten veronmaksajien taskuista miljardöörien taskuun loppuu heti, kun Suomen Pankin takana vaikuttavat rötösherrat ymmärtävät, että vaikka he myivät jo sielunsa suomen kansan köyhtymisen tähden. Niin hekin voivat vielä saada anteeksi tekonsa ja voidaan yhdessä laittaa tämän valtion talous kuntoon, johon tarvitaan vain eduskunnan hyväksyntä ja 20 miljardin eroraha.

Joten tämä muutos on nyt jokaisesta meistä suomalaisesta kiinni, joten visualisoikaamme nyt Suomen Markka ja vetävät vienti sekä tuonti ulkomaille, joka palauttaa takaisin tämän maan vaurauden jokaiselle heille joille se kuuluu. Eli suomalaisille veronmaksajille.

Sillä näissä uuden ajan energioissa ei enää tunneta tuota vanhaa ahneuteen sekä pelkoon liittyvää sulle-mulle hyvä veli ahneutta, jolla tämän maan talous melkein tuhottiin kokonaan velkaannuttamalla.

Suomi on vielä maana maailman älykkäin, koska meidän yhteenlaskettu älykkyysosamäärä ylittää jo 105, että näin älykästä kansaa ei enää kukaan orjapiiskuri komenna edes Euroopan Keskuspankista.

Suomi irroittautuu eurosta ja lähtee EU:sta ensimmäisenä maana, jonka jälkeen muut EU-maat voivat ottaa meistä mallia, miten tästä kommunistisesta Eurostoliitosta lähdetään pois.

Tämän jälkeen Suomi on jälleen vapaa valtio, vaikka tämä maa on jo nyt tietoisen mielen tasolla vapautettu henkisestä orjuudesta.

Valitse siis rakkaus ja valon polku, niin mahdollistat tämänkin Suomen valoisan tulevaisuuden, jossa se selätti tämän maammelaulussakin mainitun orjuuden, jolla tarkoitetaan tätä EKP:n kaltaisten huijaripankkien velkaorjuutta.

Teemu Vehkala/Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä blog


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 7