Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Samaa vanhaa

on 20.2.2017

Kun seuraa keskusteluja ympäriinsä, niin yhä suurin osa ihmisistä uskoo, että politiikalla voisi muuttaa asioita. Tällöin ei ole vielä oivaltanut, että hallitusten, pankkiirien ja kaikkien muiden virkamiesten sekä toimijoiden takana toimii juuri se miltei kaiken omistava eliitti. Se, että haluamme uuden hallituksen tai presidentin, jolla ei ole juuri mitään päätäntävaltaa Suomessa, ei tule tuomaan mitään uutta nykyiseen menoon. Päinvastoin menemme yhä syvemmälle suohon ja se tulee tuomaan mukanaan yhä ennemmän kiristyviä lakeja ja kovempaa verotusta sekä elintarvikkeiden ja palvelujen hinnannousua. Kaikki johtavat poliitikot ym virkamiehet mikrosirutetaan välittömästi heidän suostuttuaan tehtäviinsä palvella eliittiä, joten he ovat täysin johdettavissa kaikkeen eliitin sanelemaan. Jos tätä ei kykene oivaltamaan, niin meno tulee olemaan sen mukaista. Ainoa keino pysäyttää tämä meno olisi jättää noudattamatta tätä vallitsevaa järjestelmää ja kieltäytyä maksamasta yhtään laskua, kieltäytyä työstä ja kaikesta yhteistyöstä tämän tahon kanssa. Se olisi helppoa mikäli suurimmalla osalla meistä olisi halua tutkia asioita ja ymmärrystä siitä, että olisi paljon muita tapoja hoitaa yhteisiä asioitamme. Planeettamme eli kotimme alkaa olla kestokykynsä rajoilla yhä kiihtyvän kilpailun ja jatkuvan nousuntavoittelun tuloksena. Eikö juuri kenelläkään meistä ole tullut mieleen, että tämän planeetan resurssit tulevat loppumaan jossain vaiheessa. Eikö juuri kukaan kiinitä huomiota siihen miten luontoa kohdellaan? Ydinvoimaloita on räjähdellyt siellä sun täällä, mutta niistä ei valtamedia kerro juuri mitään. Niistä kirjoitetaan netissä joka puolella, mutta kun tämä informaatio ei tule sieltä “luotetusta” valtamediasta, niin sitä pidetään täysin huuhaana. Loppujen lopuksi ei mitään uutta infoa tässäkään, ei ole ollut useaan vuoteen… joten jatketaan todellisen demokratian linjalla niin kauan, että sitä käsitystä ja ymmärrystä alkaa riittämään. Vasta kun jokin vanha loppuu, niin voidaan aloittaa jotain uutta. Vanhan pohjalle rakentaminen tuottaa sen saman vanhan lopputuloksen.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 11 = 12