Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Sisällissota Yhdysvaltain hallinnossa jatkuu kiivaana

on 6.3.2017

Yhdysvaltojen sisällä riehuu ankara sisällissota. Vastakkain ovat niin kutsuttu ”deep state” (byrokraatteja, tiedustelupalvelujen ”mustahattuja”, pankkiireja, yrityspohattoja, lobbareita, upseereita, mediavaikuttajia eli toisin sanoen vaaleilla valittujen hallitusten takana oleva todellinen valta) ja liittouman ”valkohatut”, jotka haluavat tuoda muutoksen käyttäen Trumpia yhtenä työkalunaan.
Trumpin hallituksen kokoonpano on kompromissi, joka toimii vain osittain. Esimerkiksi Ex-CIA-upseeri Robert David Steele ja tohtori Steve Pieczenik ovat kumpikin ilmaisseet, että Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö Reince Priebus on vakooja ja soluttautuja, joka pitäisi erottaa välittömästi. Trumpilla on myös muita huonoja valintoja hallituksessaan. Steelin mukaan Trump on eristetty avoimesta tiedonkulusta oman kabinettinsa toimesta. Priebus muun muassa suodattaa kaiken Trumpille menevän postin.
Osa tiedustelupalveluista on kieltäytynyt antamasta Trumpille täysiä selontekoja. Corey Goode kertoi noin viikko sitten Coast to Coastin haastattelussa, että Trump oli omien tutkimustensa perusteella hyvin tietoinen salaliitoista jo ennen astumistaan presidentin virkaan. Uutispommi on, että Trump kuulemma katsoo myös Cosmic Disclosurea!
Virkaan astuttuaan Trump oli laatinut tiedustelupalveluille muistion, jossa hän vaati tuhannen salatun patentin julkaisemista. Teknologiat koskevat vapaata energiaa, elinikää pidentävää nuorennusteknologiaa, parannusteknologiaa ja niin edelleen. Vapautuessaan nuo teknologiat muuttaisivat täydellisesti koko elämäntavan planeetallamme.
Tiedustelujohtajat vastasivat Trumpin muistioon, että teknologiat voidaan vapauttaa kymmenen vuoden valmisteluajalla. Trump vastasi, että se ei käy vaatien välitöntä vapauttamista, mikä lähetti aaltoja koko tiedusteluyhteisöön. Noin puolet tukee presidenttiä ja puolet vastustaa.
Illuminati yhä hallitsee valtamediaa, joten ulospäin näkyvä kuva tilanteesta on hyvin sekava ja hämmentävä. Lisäksi molemminpuolinen propaganda ja harhautus (Liittouma vs. deep staten rikolliseliitti) lisäävät hämmennystä.

Tomi Varjola/Kosminen Valo Blog/Uutiset 4.3.2017


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 42 = 43