Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Tutkimustulos: Ihmisen tunteet muuttavat fysikaalisesti todellisuutta

on 7.3.2017

Maailman tiedepiireissä kohistaan nyt uudesta tutkimustuloksesta, jossa on saatu selville se, että ihmisen tunteet muuttavat aina fysikaalisesti todellisuutta.

Ensimmäisessä kokeessa ihmisen DNA eristettiin ja laitettiin koehenkilön läheisyyteen, minkä jälkeen tutkijat alkoivat syöttää sinne eri ärsykkeitä. Lopulta huomattiin kuinka toiseen huoneeseen sijoitettu DNA reagoi näihin ärsykkeisiin.

Negatiiviset tunnetilat vaikuttivat NA:n rakenteeseen tihentävästi, kun taas positiiviset tunteet saivat aikaan DNA:ta rentouttavan efektin.

Tutkimus sai selville sen, että DNA koostuu mm. valo-fotoneista, jotka muodostavat tämän ympärillämme olevan maailmamme.

Vaikka tämä tuore tutkimustulos saattaa yllättää monet tiedeuskovaiset, niin silti tämän totuuden ovat tietäneet nämä ihmiskunnan kollektiivisen mielen orjuuttajat/kontrollerit. 

Sillä juuri tämän takia koska meidän DNA:n rakenne resonoi toisiinsa näin voimakkaasti, niin sitä käyttävät nämä ihmiskunnan vanginvartijatietoisuuden portinvartijat negatiivisella mielenmuokkauksella (propaganda) hyväkseen minkä ehtivät.

Mutta mikäli olet jo tietoisella mielelläsi vapaa ajattelemaan itse sekä käytttämään aivojasi tietoiseen ajatteluun, niin silloin voit muuttaa todellisuutesi tästä matriisista ulos ja herätä tietoisella mielelläsi.

Teemu Vehkala/Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä Blog


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 − = 33