Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Asioita joita sielu kuiskailee sinulle

on 13.3.2017

Ihmisinä me mietimme monia syvällisiä asioita. Mietimme kuka minä olen ja mikä on elämän tarkoitus. Jos kuulisit sielusi äänen, se saattaisi vastata sinulle seuraavasti:

Olet maailmassa elämässä. Ei ole merkitystä saavutatko maallisen mittapuun puitteissa rahaa, kuuluisuutta ja menestystä. Ei ole merkitystä elätkö vaatimatonta, rauhallista elämää korven kätköissä. Merkitystä on, mitä ja miten asiat koet. Merkitystä on sillä, annatko itsellesi luvan tuntea. Koe ja elä, niin että voit sanoa tunteneesi.

Sielusi haluaa sinun kuuntelevan. Hiljaisuudessa sielusi ääni kuuluu. Kun kuuntelemme, saamme yhteyden kaiken lähteeseen, jolloin avaudumme ja ymmärrämme yhä enemmän.

Olet luomassa itsesi. Ei väliä millainen olet nyt, oletko paha/hyvä/ahkera/varas…jne. Tarkoituksesi on luoda itsesi uudelleen. Sinä et ole muuttumaton, jähmeä olento, vaan muutut koko ajan. Mieti millainen oikeasti haluat olla.

Olet hyvä juuri noin. Vaikka voitkin muuttua, sen ei tarvitse olla tarkoitus eikä elämäntehtävä. Tiedät jo kaiken tarvitsemasi. Voit pysyä sellaisena kuin olet tai luoda itsesi uudelleen, sellaiseksi mitä haluat ilmentää.

Rakasta itseäsi. Me usein ruoskimme itseämme, emme ole tarpeeksi hyviä, emme osanneet tehdä asiaa ”oikein”. Armahda jo itsesi, ymmärrä, että teet aina parhaasi kulloisenkin tilaan mukaan.

https://pixabay.com/fi/marguerite-leucanthemum-composites-74886/

http://www.kuudesaisti.net/

katti.blogaaja.fi/asioita-joita-sielu-kuiskailee-sinulle


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 8