Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Metsien tuho vaikuttaa tasapainoon

on 5.4.2017

Yhä useampi on voinut viime aikoina huomata, kuinka tuttu lähimetsä on yllättäen raiskattu ja tuhottu joko harvennushakkuilla tai suoranaisilla avohakkuilla. Itselleni lähimetsien tuhoaminen on yksi suurimpia surunaiheita. Viime vuosina olen joutunut kohtaamaan monta kertaa suuren järkytyksen tutuissa lähimetsissä eri puolilla Suomea.
Hallitus on sitoutunut nostamaan hakkuiden määrää merkittävästi lähivuosina, ja tuhot ovat alkaneet jo näkyä. Metsää kaatuu ennätystahtia. Hallituksen termi ”biotalous” on kiertoilmaus luonnon tuhoamiselle, jossa ei ole järjen hiventä.

Mikä mahtaa olla todellinen syy hullulle luonnontuhoamisprojektille? Maa-planeetta ja luonto kantavat jo 4d-energiaa. Luonto pystyy ottamaan vastaan uuden energian, vaikka ihmiskunta ei siihen vielä kykene yksilöitä lukuun ottamatta. Luonnossa liikkumalla voi nopeasti tuntea virkistyvänsä ja mielensä tasapainottuvan. Metsät kantavat tietoisuutta, puhdistavat ilmaa ja energisoivat häiriöisiä kaupunkeja.
Etenkin kaupunkien yhteydessä olevat lähimetsät ovat elintärkeitä energian tasapainottajia. Mitä enemmän metsää on ja mitä luonnonmukaisemmassa tilassa se on, sitä positiivisempi vaikutus sillä on kaupungin asukkaisiin. Lähimetsien raiskaaminen sairastuttaa myös ihmiset. Onko tämä todellinen syy, miksi eliitti on aloittanut suomalaisen metsän tuhoamisen? Kaikki keinot tietoisuuden kasvun jarruttamiseksi on otettu käyntiin.

Lähimetsä on kirkko, jonne voi pistäytyä rauhoittumaan. Kirkon kadottua tilalle jäävät epäjumalanpalvontapaikat – ostoskeskukset ja muut vastaavat.

Eliitin kaaduttua ja Suomen itsenäistyttyä talous voidaan nostaa takaisin jaloilleen muutamassa kuukaudessa. Köyhyys ja sosiaaliset ongelmat voidaan poistaa hetkessä. Mutta metsien tuhot näkyvät useiden sukupolvien ajan. Kaadettu lähimetsä ei palaudu kuukausissa eikä vuosissa. Siksi metsien tuhoaminen surettaa. Mielessäni toivon, että tämä hulluus saataisiin pysäytettyä mahdollisimman nopeasti, jotta suunnitellut lisätuhot eivät koskaan toteutuisi.

Tomi Varjola/Kosminen Valo blog/Uutisia 3.4.2017


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − 17 =