Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Kaunis mieli

on 15.12.2018

Kaikki negatiivinen ajattelu, toiminta sekä tunteet aihettavat negatiivista tapahtumaa elämään. Tämä on nimetty negatiiviseksi karmaksi, joten olisiko aika ymmärtää kaiken tapahtuvan olevan omaa luomustamme.

Mitä tahansa elämässä tapahtuukin, niin tulisi muistaa, että reaktio siihen,
mitä sitten tapahtuukin, aiheuttaa sitä vastaavaa tapahtumaa itsellemme. Tämä kaikki tapahtuu yksilöllisellä-, kansallisella- sekä maailmanlaajuisella tasolla. Elämme maailmassa, jossa on paljon negatiivista toimintaa sekä reaktiota koko rintamalla. Ei siis ihme, että elämme aikaa jossa kaikki tuntuu olevan päinvastoin, kuin tulisi… ja tämä kaikki on omaa aikaansaannostamme.

Nyt olisi aika kunkin omalla tahollaan ymmärtää kaiken olevan yhteydessä kaikkeen ja positiivisen tuloksen ilmentyminen kaikilla tasoilla, sekä yksilöllisellä tasolla, että maailmanlaajuisesti vaatii vakaata mieltä ja positiivista ajattelua, toimintaa ja reaktiota. Negatiivisen reaktion kaikkeen tapahtuvaan voisi syvän ymmärryksen ja anteeksiannon myötä unohtaa ja lähettää myötätuntoa kaikkeen ja kaikille.

Reaktion sijaan voisimme alkaa miettimään, mitä voisimme tehdä asioille,
joita kohtaamme päivittäin ja jotka eivät ole haluamallamme tasolla. Unohtaa ymmärryksen kautta kaiken hajottamis- ja kostotoiminnan, antaa anteeksi kaikille sekä itselle, alkaa luomaan jotain uutta joka palvelee yhteistä hyvää kaikilla tasoilla.

Kaikki vanha tulee murenemaan käsiimme, koska se ei enää toimi, eikä palvele uutta aikaamme. Ainoa tapa valmistautua tähän on sallia kaikki tapahtuva ja pysyä tyynenä tapahtui mitä hyvänsä. Maailma jatkaa radallansa suurten muutosten edessä, eikä sitä pysäytä mikään… meillä on paljon parempaa tiedossa, kunhan olemme sotkumme ja itsemme parantaneet.

Kaikella on tarkoitus… tarkoitus muistaa todellinen itsemme, hyväntahtoisen sekä kaikkien yhteistä hyvää haluavan. Kaunis mieli ja maailmankaikkeuden viisaus ovat meillä kaikilla… tosin hieman elämänpölyyn peittyneenä.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 11 = 18