Rakkautta, rauhaa ja iloa

Matkalla jonnekin…

Suuri auringonpurkaus – mitä, miksi, milloin?

on 25.11.2019

Ihmiskunnan sadonkorjuu eli ylösnousemus kulminoitunee suureen auringonpurkaukseen, joka erottaa lopullisesti vanhan ja uuden aikakauden toisistaan. Lukemattomat muinaiset pyhät kirjoitukset kertovat lopunaikoina taivaalta syöksyvästä Jumalan tulesta, joka puhdistaa maailman.
Modernilla aikakaudella salaisten projektien tiedeosastot ovat kyenneet osoittamaan, että Auringon massapurkaus on toteutunut useita kertoja aikaisemminkin. Kyseessä on luonnollisesti toistuva sykli. Tieteessä ilmiö tunnetaan nimellä mikronova.
Tässä artikkelissa keskityn tarkastelemaan tietopaljastaja ja kontaktihenkilö Corey Gooden välittämään informaatioon auringonpurkauksesta. Hänen Maan sisäsivilisaatio Ansharilta (tulevaisuuden 4d-ihmiskunta) ja salaisten avaruusohjelmien tiedeosastoilta saamansa informaatio sisältää lukuisia elementtejä, jotka herättävät enemmän kysymyksiä kuin antavat vastauksia…

Jatkuu blogissa:
Suuri auringonpurkaus – mitä, miksi, milloin?

Tomi Varjola


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 4 =